Assortiment

Marc Emmink Catering & Events verzorgt graag voor u het culinaire gedeelte van u feest.

Al onze produkten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in onze keuken. Hierdoor zitten er in onze producten geen kleur en geur stoffen.
En hierdoor kunnen wij eventueel ook de samenstelling van onze produkten/gerechten aanpassen aan uw wensen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.
Aan de linker kant van deze site vind u ons basis assortiment, kunt u niet vinden wat u zoekt neem gerust contact met ons op. 
         
  
   


          

  Bestellen:
In de regel hanteren wij een bestel tijd van 5 werkdagen. Moet u op het laatste moment nog wat regelen?  Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er nog mogelijk is.
Want wij denken niet in problemen maar in oplossingen

U kunt uw bestelling doorgeven op telefoonnummer: 0522-241145 of per mail: info@marcemmink.nl. Wij zullen altijd een mailtje sturen ter bevestig van uw bestelling.

Serviesgoed:

Bij onze buffetten zit het serviesgoed inbegrepen. En tevens doen wij de afwas voor u. Wel stellen wij het op prijs dat de materialen vrij zijn van grove etensresten. 

Bezorgen:

Marc Emmink Catering & Events rekent in een straal van 20 km rond meppel geen bezorgkosten.  Zit u buiten deze straal vraag gerust naar de voorwaarden.

Betalen:

Wij stellen het op prijs indien er op moment van aflevering contant of per pin word afgerekend. Bij factuurbedragen boven de 500,= euro is het mogelijk om per bank te betalen. Hierbij kan het voorkomen dat wij een aanbetaling vragen van het factuurbedrag.