Marc Emmink Catering & Events

Zit u ook wel eens met uw handen in het haar wanneer u bezig bent met de organisatie van een vergadering, feest of evenement? Weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om naast de inhoud ook de aankleding en de randvoorwaarden te regelen?

Marc Emmink Catering & Events is er voor u! Wij zijn een full service cateringbedrijf en leveren cateringservices zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bij ons staan uw wensen centraal en is maatwerk de standaard.

Of u nu op zoek bent naar borrelhapjes voor een receptie, een lunch voor uw bedrijf, een buffet voor bij u thuis, iemand die u niet alleen op culinair maar ook op organisatorisch en op het verhuur gebied helpt bij het regelen van feesten en evenementen, zijn wij graag uw partner!

Door onze persoonlijke aandacht en creatieve invullingen kunnen wij elk feest en evenement tot een succes maken. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens een persoonlijk gesprek.
Maak snel een afspraak!
 

Bedrijven

In het huidige economische klimaat worden bedrijfskantines steeds vaker wegbezuinigd. Marc Emmink Catering & Events springt op deze ontwikkeling in door een gebruiksvriendelijke online bestelservice LEES MEER >>>

Particulieren

In prive sfeer wat te vieren? Ook dan bent u bij Marc aan het juiste adres.
Bij marc kunt u terecht van hapjes schaal tot een compleet ingericht tuinfeest. 
LEES MEER >>>

Evenementen

Publieksevenement organiseren of ondersteuning nodig op het gebied van catering?
LEES MEER>>>

Verhuur

Bij Marc Emmink bent u aan het juiste adres voor het huren van materialen voor uw feest of bijeenkomst. Als het nu gaat om een paar statafels of het compleet omtoveren van uw tuin, schuur of bedrijfshal, wij verzorgen het graag voor u.
LEES MEER >>>

Horeca

Catering of ondersteuning nodig voor uw horeca bedrijf?
Laat Marc Emmink Catering & Events u helpen.
LEES MEER >>>