Online Bedrijfskantine

Marc Emmink Catering & Events kan bij uw bedrijf alles verzorgen wat u normaliter ook kunt vinden in een bedrijfskantine.

Via onze online bedrijfskantine www.gesmeerdbroodje.nl kunt u snel en eenvoudig uw lunch, overwerkmaaltijd, vergaderlunch, hapjes, etc bestellen.

De  website gesmeerdbroodje.nl is geopend van maandag tot en met vrijdag.
Wij hanteren een verwerkingstijd van anderhalf uur voor uw bestelling.

Hebt u een spoedgeval of wilt u door ons een lunch laten verzorgen in het weekend? Hier is altijd een mouw aan te passen. Neemt u hiervoor contact met ons op, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Broodjes en Lunch verzorging:

Wij bezorgen onze broodjes zelf en doordat wij onze bezorgroute zo efficiënt mogelijk plannen, kunnen wij uw bestelling binnen Meppel zonder bezorgkosten afleveren.

Daarnaast streven wij er altijd naar uw bestelling op het door u aangegeven tijdstip te bezorgen. Aangezien de meeste bedrijven hun bestelling graag rond 12.00 uur willen ontvangen, moet u rekening houden met een speling van 15 minuten voor en na het door u ingevoerde tijdstip.

Overwerkmaaltijden:

Moet er in uw bedrijf worden overgewerkt, en u wilt uw personeel voorzien van een goede en gezonde maaltijd? Geen probleem, ook dat regelen wij voor u. Wanneer wij uw bestelling voor 15:00 binnen hebben zorgen wij ervoor dat de maaltijden vanaf 17:00 geleverd zullen worden.

Hapjes, receptie's en bedrijfsfeesten:

Heeft u wat te vieren op het bedrijf, wilt u wat organiseren voor het personeel?  Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat het hierbij om een schaal hapjes voor bij de borrel, het verzorgen van een receptie of het organiseren van een compleet bedrijfsfeest?
Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.