Partycatering

Een feestje geven is leuk, maar vaak is het ook een hele klus om alles goed te organiseren. Vaak hebt u daar eigenlijk helemaal geen tijd voor en ook weinig zin in. Marc Emmink Catering & Events neemt u graag wat werk uit handen, door het culinaire gedeelte te verzorgen.

Naast het verzorgen van de gewenste hapjes en drankjes en het serviesgoed, kunnen wij ook meubilair en aankleding verzorgen. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Wilt u meer weten, hebt u een vraag of staat dat wat u zoekt er niet precies tussen, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen met u om u een passend voorstel te kunnen doen.
 

Hapjes en salades

Hapjes en salades
Hebt u iets te vieren?

Bestel dan eens een van de lekkere hapjesschalen of een ambachtelijk bereide salade van ML Catering & Events. Al onze hapjes en salades worden dagelijks vers bereid met producten van hoge kwaliteit.

Walking dinner

Walking dinner
Een walking dinner, waarbij u en uw gasten kleine culinaire hapjes voorgeschoteld krijgen, is vaak een ideale oplossing voor gezelschappen die veel rouleren en blijven netwerken. Een zeer geschikte optie voor bijeenkomsten met een minder formeel karakter.

Diners

Diners
Een diner is bij uitstek een moment om zowel privéonderwerpen als zakelijke onderwerpen de revue te laten passeren. Een aangename ambiance met sfeervol gedekte tafels, passend linnengoed en frisse bloemstukken zorgen voor de perfecte entourage. ML Catering & Events verzorgt alles voor u, van exclusieve meergangendiners tot een themadiner.

Buffetten

Buffetten
ML Catering & Events biedt meerdere mogelijkheden voor buffetten, van een Nederlands streekbuffet tot een zeer gevarieerd internationaal buffet. Wij kunnen ervoor zorgen dat het buffet aansluit bij de boodschap van uw evenement.

Maatwerk op culinair gebied

Maatwerk op culinair gebied
Naast het door ons zorgvuldig samengestelde assortiment zijn onze koks graag bereid een maatwerkofferte voor u samen te stellen. Mochten uw wensen dus afwijken van wat wij in ons standaardassortiment aanbieden, schroom dan niet om contact op te nemen!