Warme & Koude Buffetten


Marc Emmink Catering & Events verzorgt ook graag voor u een koud en warm buffet.

Al onze buffetten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in onze keuken. Hierdoor zitten er in onze producten geen kleur en geur stoffen.En hierdoor kunnen wij eventueel ook de samenstelling van onze buffetten aanpassen aan uw wensen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden.
Hieronder vind u ons basis assortiment, kunt u niet vinden wat u zoekt neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen ook graag voor b.v. een thema buffet.
Al onze buffetten worden geleverd incl. warm houd bakken, serviesgoed, bestek en servetten. Tevens doen wij de afwas voor u.
Heeft u niet genoeg ruimte om het buffet neer te zetten?? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor buffettafels.

Warme en koude buffetten:

Marc Emmink Catering heeft een tal van mogelijkheden betreffende warme en koude buffetten. Als u op de afbeelding hiernaast klikt ziet u een overzicht van diverse koud, warme en gemengde buffetten. Kunt u niet vinden wat u zoekt of u wilt aanpassingen neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Winter buffetten:

Een lekkere ouder wetse stamppotbuffet of bruine bonen met spek??  Als u op de afbeelding hiernaast klikt ziet u een overzicht van diverse winterse buffetten Kunt u niet vinden wat u zoekt of u wilt aanpassingen neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Thema buffetten:

Een italiaans- Amerikaans of oostersbuffet ook daarvoor kunt u terecht bij Marc.  Als u op de afbeelding hiernaast klikt ziet u een overzicht van diverse winterse buffetten Kunt u niet vinden wat u zoekt of u wilt aanpassingen neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.