Assortiment

Op dit moment zijn we druk bezig om ons assortiment te vernieuwen. Stuur ons gerust een mail voor meer informatie.  

info@marcemmink.nl  

Marc Emmink Catering & Events verzorgt graag voor u het culinaire gedeelte van u feest.

Al onze produkten worden op ambachtelijke wijze gemaakt in onze keuken. Hierdoor zitten er in onze producten geen kleur en geur stoffen.
                
 
 Bestellen:
In de regel hanteren wij een bestel tijd van 5 werkdagen. Moet u op het laatste moment nog wat regelen?  Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er nog mogelijk is.
Want wij denken niet in problemen maar in oplossingen

U kunt uw bestelling doorgeven op telefoonnummer: 0522-241145 of per mail: info@marcemmink.nl. Wij zullen altijd een mailtje sturen ter bevestig van uw bestelling.

Serviesgoed:

Bij onze buffetten zit het serviesgoed inbegrepen. En tevens doen wij de afwas voor u. Wel stellen wij het op prijs dat de materialen vrij zijn van grove etensresten. 

Bezorgen:

Marc Emmink Catering & Events rekent in een straal van 20 km rond meppel geen bezorgkosten.  Zit u buiten deze straal vraag gerust naar de voorwaarden.

Betalen:

Wij stellen het op prijs indien er op moment van aflevering contant of per pin word afgerekend. Bij factuurbedragen boven de 500,= euro is het mogelijk om per bank te betalen. Hierbij kan het voorkomen dat wij een aanbetaling vragen van het factuurbedrag.