Catering Compleet

Of het nu gaat om een Verjaardag, bruiloft, borrel of een buurtfeest; Marc Emmink Catering & Events zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij denken we tot in detail met u mee; wat is het doel van uw feest, wat voor gevoel wilt u bij uw gasten oproepen.
Wij helpen graag bij dit soort uitdagingen! Wij kunnen ontzorgen in de complete aankleding, catering en benodigde materialen. Daarbij ondersteunen wij u in de mate die u zelf prettig vindt.
Hieronder een paar ideeen voor een compleet verzorgt feest:
 
Diner op locatie:
Bij Marc Emmink Catering & Events houdt dit meer in dan alleen koks die bij u op locatie komen koken. De gehele avond wordt voor u verzorgd: van tafellinnen tot aan de wijnen en al het andere dat erbij komt kijken. Wij nemen u de zorgen uit handen, zodat u ongestoord met uw gasten kunt dineren. Onze chef-kok maakt graag een menuvoorstel voor u!
Feest/ BBQ/ Bruiloft
Een geslaagd feest vraagt om goed eten en drinken. Dit vraagt om super georganiseerde, bijzondere catering. Een feest waar iedereen het naar z’n zin heeft en waarbij het eten en drinken geweldig smaakt. Na afloop gaan mensen met een goed en voldaan gevoel naar huis, met een lach op hun gezicht. En wij zorgen voor de vuile vaat. Compleet ontzorgen, dat is wat wij doen. Zodat er alle tijd voor het genieten overblijft.
Is het een feest bij u thuis, een BBQ van de buurt of uw eigen bruiloft. Wij kunnen de gehele organisatie rondom de catering voor u uit handen nemen. Niet alleen wat er genuttigd gaat worden, maar ook de inrichting en styling. Van borden en bestek tot aan stoelen, tafels en cocktailbar.
Bij ons staat smaak en beleving voorop! Al onze producten worden op ambachtelijke wijze bereid in eigen keuken, hierdoor bevatten deze geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Uiteraard houden wij rekening met diëten en allergieën, dit kunt u vooraf bij ons aangeven.
 
Themafeesten:
Een themafeest waar nog lang over na gepraat wordt? Bij ons is de complete organisatie hiervoor in goede handen. We helpen mee brainstormen en komen samen met u graag tot het perfecte idee en de aankleding hiervan. Vervolgens maken we de culinaire versnaperingen passend bij het thema.
Wat dacht u van: