Home

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?Marc Emmink Catering & Events

Wij hebben alles in huis om de gehele catering van uw bedrijf te verzorgen. Als nu het gaat om een paar broodjes tot een geheel verzorgt bedrijfsfeest, wij regelen het allemaal.
Klink op de foto voor meer informatie.
Zit u ook wel eens met uw handen in het haar wanneer u bezig bent met de organisatie van een vergadering, feest of evenement? Weet u niet waar u de tijd vandaan moet halen om naast de inhoud ook de aankleding en de randvoorwaarden te regelen?
Marc Emmink Catering & Events is er voor u!
Wij zijn een full service cateringbedrijf en leveren cateringservices zowel aan particulieren als aan bedrijven. Bij ons staan uw wensen centraal en is maatwerk de standaard.

Of u nu op zoek bent naar borrelhapjes voor een receptie, een lunch voor uw bedrijf, een buffet voor bij u thuis, iemand die u niet alleen op culinair maar ook op organisatorisch en op het verhuur gebied helpt bij het regelen van feesten en evenementen, zijn wij graag uw partner!

Door onze persoonlijke aandacht en creatieve invullingen kunnen wij elk feest en evenement tot een succes maken. Graag vertellen wij u hier meer over tijdens een persoonlijk gesprek.
Maak snel een afspraak!
Ook voor particulieren hebben wij alles in huis voor een geslaagd feest. Van hapjesschalen tot compleet verzorgde tuinfeesten ben u bij ons aan het juiste adres.
Klik op de foto voor meer informatie.
Benieuwd naar ons assortiment?
Klik op de foto en ervaar ons uitgebreide assortiment.
Heeft u een horecabedrijf, zalencentrum, camping, etc. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij nemen met alle plezier diverse zaken uit uw handen.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Klik voor meer informatie op de foto.