Warm koud Buffet Standaard
Hieronder vind u ons assortiment standaard buffetten. De Buffetten worden vanaf het genoemde aantal te bestellen personen geleverd incl. borden, bestek en wij doen de afwas voor u. Alle materialen kunnen veeg schoon retour.
Warm koud buffet “ Basis” Prijs p/p: € 17,50 vanaf 15 pers.
Koude gerechten:
Rauwkostsalade,
Aardappelsalade,
Huzarensalade
pastasalade met olijven, zongedroogde tomaat en feta.
Stokbrood met kruiden boter.
Warme Gerechten:
Kipstukjes in een huisgemaakte zigeunersaus,
Gehaktballetjes in satésaus,
Varkensgebraad met een peperroomsaus,
Vegaschotel met o.a. champignons, ui, paprika en fetakaas,
Gebakken krieltjes met bosui.
Warm koud buffet “ Lekker” Prijs p/p: € 18,95 vanaf 15 pers.
Koude gerechten:
Huzarensalade,
Aardappelsalade
Pastasalade met olijven, zongedroogde tomaat en feta
Tomatensalade met gemarineerde uien en bosui.
Gerookte kip met perzik chutney
Meloen met dungesneden beenham
een groene salade met forel
Haring met uitjes
Warme Gerechten:
Kipstukjes met gewokte groenten en pesto,
Gehaktballetjes in satésaus
Varkensgebraad in een champignonroomsaus
Vegaschotel met o.a. champignons, ui, paprika en fetakaas,
Aardappelgratin,
Gebakken krieltjes met ui, paprika en bosui.
Stokbrood met kruidenboter
Warm koud buffet “ Populair" prijs p/p: € 20.50 vanaf 15 pers.
Koude gerechten:
Huzarensalade
Pastasalade kip/pesto
Aardappelsalade
Zalmsalade
Salade caprese
Gerookte kip met een chutney van perzik
Dun gesneden rosbief
Gerookte ham met meloen
Groene salade met forel en een dille dressing gegarneerd met makreel
Haring met uitjes
Broodmand kruidenboter
Warme Gerechten:
Varkenshaas saté in satésaus
Gehaktballetjes in een tomatensausje
Gegrilde kip met een champignonroomsaus
Rollade in een mosterdsausje met bosui en spekjes
Aardappelschotel met krieltjes, ui, paprika, champignons en tomaat
Gemarineerde champignons in een stroganoffsausje
Groenteschotel van de chef
Warm koud buffet “ Royaal” Prijs p/p: € 23,95 vanaf 20 pers.
Koude gerechten:
Huzarensalade
Pastasalade met kip en verse vruchten met kerriemayonaise
Aardappelsalade
Salade caprese
Zalmsalade
Salade van gegrilde groenten
Gerookte kip met kerriemayonaise
Dun gesneden rosbief met groene pesto
Salami met gegrilde paprika en kruidenkaas
Gerookte ham met meloen
Gerookte zalm met dillemayonaise
Couscous salade met makreel
Haring met roggebrood en uitjes
Broodmand met kruidenboter en tapenade
Warme Gerechten:
In spek gewikkeld kip met champignons en ui
Varkensrollade met een pesto roomsaus
Visschotel
Gehaktballetjes in een groente tomatensausje
Fritata rondjes met een kruiden crème fraise
Groenteschotel van de chef
Gebakken krieltjes met ui, paprika en bosui.
Warm koud buffet “Culinair” Prijs p/p: € 25,95 vanaf 20 pers.
Koude gerechten:
Vleessalade.
Zalmsalade
Aardappel salade
Salade van gegrilde groenten en pasta met een dragonmayonaise
Vegetarische boerensalade
Gemarineerde champignons met feta en rode ui
Dun gesneden rosbief
Rauwe ham met meloen
Gekruide kipfiletreepjes, verse vruchten en een kerriemayonaise
Vleesschaal met Italiaanse vleessoorten
Salade van veldsla en garnalen
CousCous salade met forel
Gerookte zalm met dille mayonaise en rode biet
Haring met roggebrood en uitjes
Warme Gerechten:
Langzaam gegaard rundvlees in een stroganoff sausje
Pasta schotel met groenten in een romige pesto saus
Visschotel met diverse soorten vis gegratineerd met oude kaas
Kipstukjes gemarineerd met rode pesto in een romige paprikasaus
Varkenshaas met rauwe ham in een lichte gebonden saus van champignon
Gemarineerde champignons in een kaassausje met bosui en prei
Groenteschotel van de chef
Aardappel gratin
Aardappelschotel met diverse groenten
Broodmand met kruidenboter, tapenade en kruidenkaas