Catering Compleet

Of het nu gaat om een Verjaardag, bruiloft, borrel of een buurtfeest; Marc Emmink Catering & Events zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarbij denken we tot in detail met u mee; wat is het doel van uw feest, wat voor gevoel wilt u bij uw gasten oproepen.
Wij helpen graag bij dit soort uitdagingen! Wij kunnen ontzorgen in de complete aankleding, catering en benodigde materialen. Daarbij ondersteunen wij u in de mate die u zelf prettig vindt.
Hieronder een paar ideeën voor een compleet verzorgt feest:


Diner op locatie:

Bij Marc Emmink Catering & Events houdt dit meer in dan alleen koks die bij u op locatie komen koken. De gehele avond wordt voor u verzorgd: van tafellinnen tot aan de wijnen en al het andere dat erbij komt kijken. Wij nemen u de zorgen uit handen, zodat u ongestoord met uw gasten kunt dineren. Onze chef-kok maakt graag een menuvoorstel voor u!


Tuinfeest/bruiloft

Een geslaagd feest vraagt om goed eten en drinken. Dit vraagt om super georganiseerde, bijzondere catering. Een feest waar iedereen het naar z’n zin heeft en waarbij het eten en drinken geweldig smaakt. Na afloop gaan mensen met een goed en voldaan gevoel naar huis, met een lach op hun gezicht.


BBQ Party

Lekker genieten van het mooie weer en een lekkere bbq? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Bij marc kunt u naast compleet verzorgede BBQ party's ook terecht voor o.a. vleespakketten.


Thema feesten:

U heeft geen zin aan een standaard feestje?  Wat dacht u van een themafeest. Hierbij kunt u denken aan:


Catering verhuur:

Er komt veel kijken bij het organiseren van een top feest. Hoe fijn is het om zoveel mogelijk uit te kunnen besteden! Marc Emmink Catering & Events is uw partner is deze.