Privé Feest

Een geslaagd feest vraagt om goed eten en drinken. Dit vraagt om super georganiseerde, bijzondere catering. Een feest waar iedereen het naar z’n zin heeft en waarbij het eten en drinken geweldig smaakt. Na afloop gaan mensen met een goed en voldaan gevoel naar huis, met een lach op hun gezicht. En wij zorgen voor de vuile vaat. Compleet ontzorgen, dat is wat wij doen. Zodat er alle tijd voor het genieten overblijft.
Is het een feest bij u thuis, een BBQ van de buurt of uw eigen bruiloft. Wij kunnen de gehele organisatie rondom de catering voor u uit handen nemen. Niet alleen wat er genuttigd gaat worden, maar ook de inrichting en styling. Van borden en bestek tot aan stoelen, tafels en cocktailbar.
Bij ons staat smaak en beleving voorop! Al onze producten worden op ambachtelijke wijze bereid in eigen keuken, hierdoor bevatten deze geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Uiteraard houden wij rekening met diëten en allergieën, dit kunt u vooraf bij ons aangeven.

Hoe werken wij:


Afhankelijk van het type feest dat u wilt organiseren en het aantal gasten dat u wilt uitnodigen, stellen wij in overleg met u , en afhankelijk van uw budget, een plan op voor uw feest. Voor dit plan maken wij gebruik van onze ervaring welke wij de afgelopen jaren hebben opgedaan.